X

La nova edició de ‘Mostra de Cuina Menorquina’ es postposa a la tardor

Pretenen promocionar el producte local i atreure bàsicament turisme nacional

10/07/2020

La nova edició de ‘Mostra de Cuina Menorquina’ es postposa a la tardor

La Mostra de Cuina Menorquina canvia de dates: serà del 18 de setembre al 4 d’octubre, per fer-la coincidir amb esdeveniments esportius que atreuen centenars de visitants a l’illa. En aquesta edició, la número 11, els restaurants cuinaran plats menorquins de tota la vida a l’estil tradicional o amb aires innovadors.

De la barca a la cuina. Aquesta imatge resumeix un dels objectius de la Mostra, potenciar el producte local i també el peix. Els restaurants participants, l’any passat en van ser 30, oferiran dos tipus de menús el tradicional o de nova creació, amb un menú mostra de 17 euros, o un menú gastronòmic.

I ho farà especialment durant 17 dies, una setmana més que en les altres edicions i amb un canvi de dates per fer-la coincidir amb esdeveniments esportius com la Trail Camí de Cavalls o el triatló Artiem, per atraure no només menorquins sino visitants de fora de l’illa.

Enguany el patrocinador oficial és la Naviliera Armas Trasmediterránea, elegit amb l’objectiu de visibilitzar més l’esdeveniment també fora de l’illa

10/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT