X

La nova escola des Mercadal, el pavelló del Maria Àngels Cardona i les goteres de sa Garriga, mancances del nou curs

Una enquesta duta a terme l'any passat recull que el 86% de les escoles i els instituts de Menorca pateix algun dèficit

10/09/2023

La nova escola des Mercadal, el pavelló del Maria Àngels Cardona i les goteres de sa Garriga, mancances del nou curs

Redacció

La nova escola d’infantil i primària des Mercadal s’ha de construir a tocar de la zona esportiva, en uns terrenys que l’Ajuntament està urbanitzant. Ja el febrer de 2018 el Consell de Govern declarà aquest centre d’Interès Autonòmic per accelerar-ne les obres. S’hi argumentava que l’actual i únic centre s’havia quedat petit per acollir l’increment d’alumnes dels darrers anys. Llavors, el pressupost era de, gairebé, 4.400.000 euros. Cinc anys després, al març d’enguany, es torna a declarar el projecte d’Interès Autonòmic amb un pressupost de 6,7 milions, però encara no han començat les obres.

Un altre cas paradigmàtic del dèficit en infraestructures i reparacions de centres educatius a Menorca és el del pavelló esportiu de l’Institut Maria Àngels Cardona (Ciutadella) que, avui dia, continua sense coberta després que el va arrabassar un temporal que es produí fa un any. Segons l’Associació de Mares i Pares encara no se n’ha redactat el projecte de reconstrucció.

A l’Escola Sa Garriga de Sant Lluís asseguren que fa anys que demanen que se’ls faci una cuina i denuncien que pateixen goteres des que es va inaugurar el centre, l’any 2012.

10/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris