X

La nova licitació dels 10 quiosquets de flors i plantes de la Rambla es farà de manera imminent

L'Ajuntament de Palma preveu aprovar-ho aquest dimecres, després de 4 anys amb les concessions caducades

07/11/2023

La nova licitació dels 10 quiosquets de flors i plantes de la Rambla es farà de manera imminent

Redacció

Des de l’any 1968, les flors i les plantes són part de la fesomia de la Rambla de Palma. En alguns casos, ja són terceres generacions familiars les qui regenten aquests negocis. Després de 55 anys, l’Ajuntament aprovarà aquest dimecres la nova licitació dels 10 quiosquets en junta de govern. Les antigues estaven caducades des de l’any 2019. La regidora d’Hisenda, Funció Pública i Govern Interior de Palma, Mercedes Celeste, ha explicat a IB3 Notícies que està previst que sigui “una licitació per a sis anys, prorrogable durant cinc anys més”.

Entre aquesta setmana i dilluns, es preveu que es publiquin les bases al perfil del contractant. Un dels requisits serà tenir 2 anys d’experiència demostrables al sector, però l’antiguitat no puntuarà. Tot i que els actuals propietaris estan informats que hi haurà canvis aviat, regna la inquietud al passeig. De fet, són poques les floristes que volen parlar de les noves licitacions. Ara, tendran 30 dies per presentar-se al concurs i el Consistori preveu que podria estar resolt en dos mesos.

El cost mensual de cada paradeta serà d’entre 550 i 600 euros. Per ara, Cort no preveu canviar-ne l’estructura actual, que té uns 10 metres quadrats.

07/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris