societat

La nova moixera de Ciutadella serà realitat a mitjan 2021

Tindrà 80m2, costarà 88.000 euros i permetrà complir amb la normativa de benestar animal


Vist-i-plau de l’Ajuntament de Ciutadella a la construcció d’una nova moixera. Una iniciativa del Consell insular que sorgeix dels pressupostos participatius de fa 2 anys. La Junta de Govern d’avui dematí ha aprovat el projecte bàsic. Els terminis previstos és que en mig any siguin realitat aquestes instal·lacions, que es construiran a tocar de la nova canera. El Consell té una partida de 88.000 euros dels comptes del 2021 per a la seva construcció. Disposarà de 80 metres quadrats. Permetrà poder tenir un espai de quarantena per moixos, que ara no existeix, i separar per tipologies i complir així amb la normativa de benestar animal.

La nova moixera és una reclamació de la protectora d’animals de Ciutadella, que recentment s’ha hagut de traslladar a unes antigues instal·lacions.

La Junta de Govern també ha aprovat prorrogar un any més el conveni amb l’Agència Balear de l’Aigua per al subministrament d’aigua depurada. Es farà, doncs, efectiu el tercer i darrer any de l’acord.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Alumnes de grau en línia d’Educació Social de la UIB denuncien que han de fer els exàmens de manera presencial

Demanen fer-lo de manera virtual com es fa amb altres estudis per evitar contagis de Covid-19

El Govern decreta el tancament perimetral d’Eivissa

Fins al 30 de gener només es podrà entrar i sortir de l'illa per una causa justificada que s'haurà d'acreditar amb la documentació pertinent.

Hortense entra amb força a les Balears i deixa centenars d’incidents a Palma, Petra i Manacor

Una dona de 49 anys, ferida greu per la caiguda de la coberta d'un establiment d'autorentat a Palma