societat

La pandèmia com a oportunitat per reinventar-se

La iniciativa d'una empresa de fruites familiar ha inspirat la campanya @deporreres


Victòria és una porrerenca que vivia i treballava a Barcelona, però la pandèmia l’ha feta reinventar-se. Va entrar dins un ERTO i va ser la seva oportunitat: decidí tornar per ajudar els seus pares en l’empresa familiar. Venen fruita i verdura als mercats i, durant el confinament, es veren desbordats de clients.

Va crear un perfil a Instagram per oferir el servei a domicili, que va permetre gestionar-ne les demandes. Gràcies al ressò que va tenir en el poble, l’Ajuntament li ha encarregat posar en marxa la campanya ‘Porreres és producte local’… que té un gran èxit a les xarxes.

Volen donar a conèixer el producte artesanal elaborat al municipi. Albercocs, mobles de fusta, vi o fanals de llautó. Cada setmana, juntament amb Cati, que és fotògrafa, parlen d’un productor. Però van més enllà d’una simple descripció… conten històries de la seva vida . A més, cerquen posar en valor els oficis artesans amb la il·lusió que en puguin trobar el relleu generacional, que ara com ara no tenen.

Creuen que, en un futur, el projecte es podria fer extensible a tot el teixit productiu de Porreres, i poder mostrar la part humana que hi ha darrere de les empreses i comerços del municipi.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les Balears abandonen el centenar de casos d’incidència a 14 dies sis mesos després

La incidència acumulada (IA) en 14 dies se situa aquest dijous en 97 casos per cada 100.000 habitants, una xifra...

Eivissa manté les restriccions del nivell 4 reforçat durant 15 dies més

El president del Consell, Vicent Marí, el qual ha traslladat a la consellera que revisi la situació d'aqui a 7...

Les Pedres de la Memòria arriben a Artà

Recorden a qui va ser regidor d'Artà, Joan Escanelles, i també a Bartomeu Ginard, Llorenç Muntaner i Vicenç Miquel Piris, tots ells assassinats entre els anys 1936 i 1937.

Maó destinarà part de l’antic edifici de SEAT a habitatge social

També s'iniciarà en breu el procés participatiu per determinar a què es dedicarà la resta de l'equipament