societat

La pandèmia fa caure un 40% la venda de disfresses o articles de Halloween a Menorca

Les autoritats demanen responsabilitat durant aquests dies, evitar les aglomeracions i reduir al màxim els grups


La celebració cada vegada més freqüent de Halloween, a Menorca, també ha patit els efectes de la crisi de la Covid. Les botigues de juguetes o articles de festa i disfresses han baixat les seves vendes més d’un 40%. Enguany toca celebrar-lo a casa i amb les mesures de seguretat sanitàries.

Carrers buits, poques disfresses i sense celebracions massives a les escoles. Enguany Menorca viu un Halloween ben atípic. Les restriccions sanitàries per la pandèmia han fet que aquesta celebració, que s’ha consolidat molt a l’illa durant els darrers anys, sobretot entre els més petits, també pateixi els efectes de la Covid.

La venda de disfresses o articles de festa s’han ensorrat. Els comerços xifren la caiguda en més d’un 40% respecte de l’any passat. Fins i tot, han estat nombroses les botigues que han decidit no vendre aquesta classe de gènere per no promoure aglomeracions.

La prudència s’ha imposat a l’illa. Les autoritats demanen responsabilitat durant aquests dies, evitar les aglomeracions i reduir al màxim els grups. Una nit terrorífica que passarà quasi desapercebuda a Menorca.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’IB-Salut, condemnat a pagar 350.000 als pares d’un nin que va néixer amb espina bífida

El TSJIB considera provat que els professionals de l'Hospital de Manacor que varen atendre la mare no varen detectar la...

Educació inverteix 22 milions d’euros en aules i competències digitals

La Conselleria cerca consolidar la digitalització de l'entorn educatiu i ajudar a cobrir les necessitats dels alumnes més vulnerables

Els antitaurins convoquen una protesta a la plaça de toros d’Inca, avui horabaixa

Protestaran per la correguda de toros que se celebrarà a les 19:30. És la primera que es fa a les...

El nombre de vols cau un 31% a Espanya en els últims dos anys

El país que registra una caiguda de moviments més important és el Regne Unit, amb un descens del 60% del...