societat

La pandèmia i el teletreball han convertit en residents a molts exvisitants habituals de Menorca

Només el municipi des Mercadal ha augmentat el seu padró en 400 persones en els darrers dos anys més info La demanda per a teletreballar a Menorca esgota les places disponibles de coworking a Maó

La pandèmia ha incrementat el ritme ascendent de nous empadronaments a Menorca. Es Mercadal és, juntament amb Sant Lluís, el municipi que més nous residents ha rebut en els darrers dos anys. Les immobiliàries també constaten un augment de vendes de cases per passar-hi llargues temporades.

Poder teletreballar a un lloc tranquil, amb vistes a la mar, que contrasti amb el paisatge urbà al qual estan acostumats, és el que cerquen les famílies espanyoles que han canviat les grans ciutats per Menorca des que començà a escampar-se la Covid-19. Es Mercadal, amb 400 habitants més que al 2020, és un dels municipis més escollits a l’illa i, en concret, el nucli de Platges de Fornells.

L’Ajuntament ha constatat que hi ha una alta demanda d’habitatge per a nouvinguts. Un altre perfil de nou resident és el d’un turista francès d’edat pròxima a la jubilació que decideix comprar una casa antiga dins el poble amb la idea de passar-hi llargues temporades.


 més info Menorca sumarà més vols amb 10 rutes internacionals noves

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Els cossiers i la dama donen el sus a les Fires i Festes de Manacor

Feia dos anys que no podien sortir a ballar pels carrers del municipi amb normalitat

Un centenar d’agents reforçaran el dispositiu policial d’estiu a Palma

L'objectiu principal és aturar tot el turisme d'excessos i garantir la seguretat ciutadana

Formació Professional per reduir l’abandonament prematur d’estudis

L'any 2015 la taxa d'abandonament era del 26% i el 2022 és del 15%

Balears habilitarà el primer centre de crisi per a víctimes de violència sexual

El centre facilitarà atenció psicològica, jurídica i social per a víctimes de violència sexual, familiars i persones de l'entorn, i...