La PE Sant Jordi guanya el Campos per posar-se quart a la classificació de Tercera

El líder, el Mallorca B, ha empatat a casa del Portmany

16/02/2022

15

Aquest dimecres 16 de febrer s’han dispuatat cinc partits de Tercera Divisió que s’havien ajornat en el seu moment per positius per covid.
Un dels equips que ha jugat és el líder, el Mallorca B. El filial vermell ha trencat una ratxa de 4 victòries consecutives després d’empatar davant el Portmany. Tot havia començat bé per als mallorquinistes amb el gol de Pablo Gálvez al minut 2. El Portmany no s’ha enfonsat i ha aconseguit empatar gràcies a un xut llunyà de Juan Carlos Ortiz al minut 38. Amb el mateix resultat amb què s’ha arribat al descans ha acabat el partit.
El Sant Rafel ha guanyat a domicili el Son Verí. El conjunt pitiús s’ha avançat amb un gol de Manuel Martos de penal al minut 11 i Cevallos ha fet la sentència de cap al 68.
La Penya Esportiva Sant Jordi continua en ratxa. Els eivissencs se situen quarts i es fan forts a la zona de play-off després de sumar la seva quarta victòria consecutiva. S’han imposat 0-3 al Campos. Albera ha obert el marcador al minut 39 després d’una bona jugada de Cobos. 10 minuts després, Moreno ha ampliat distàncies amb un golàs. I, novament Albera, al minut 73, ha marcat el 0-3 definitiu.
El Llosetense ha guanyat 1-4 al camp de l’Inter Eivissa.