La Penya goleja el Formentera per 4-1 en l’anada de la final autonòmica de la Copa Federació

Els eivissencs han marcat tres gols als darrers cinc minuts

19/09/2018

La Penya Esportiva s’ha imposat fa uns instants al Formentera per 4-1 al partit d’anada de la final autonòmica de la Copa Federació. El conjunt de Santa Eulària s’ha avançat gràcies al gol de Soldat als 19 minuts del primer temps. A la segona part, al minut 76, Javi Boix ha provocat aquest penal que ha servit al Formentera per igualar el partit. El mateix Boix ha estat l’encarregat de transformar la pena màxima. Jaume Vidal, a cinc minuts per al final, ha marcat el 2-1 que tornava a posar per davant els de la Vila del Riu. I sense temps per pair el segon, el Formentera ha encaixat el tercer. Pipo ha fet el 3-1. Els d’Iván Gómez s’han enfonsat i Carlos Cristeto ha fet el 4-1 definitiu amb un llançament de falta. Dimecres de la setmana que ve, a Sant Francesc, es disputarà el partit de tornada.