La Penya i l’Andratx, els grans triomfadors de la jornada de 2a Federació

L'equip de la Vila del Riu remunta al CD Eivissa (1-3) i els andritxols guanyen 13 partits després

20/03/2022

6

A Segona Federació, l’Andratx i la Penya Esportiva han estat els grans triomfadors de la jornada. L’equip de la Vila del Riu ha remuntat el CD Eivissa (1-3) i li ha pres la cinquena posició de la classificació. Precisament un ex, com Pepe Bernal, ha avançat els de Raúl Garrido abans del descans. Passada l’hora de partit, Ton Ripoll ha empatat després d’una gran jugada individual d’Arnau. Deu minuts després, Sergio Chinchilla ha confirmat la remuntada. Al temps afegit, Ramón López ha sentenciat.

El Formentera tanca la zona de play-off d’ascens, però ha encaixat a Lleida una nova derrota. Els de la Terra Ferma s’han avançat al minut 40 amb una diana de Febas. A 10 minuts del final, Adri Castro empata amb una bona definició. Una altra acció decisiva d’aquest reforç d’hivern. Però quan els de Míchel Alonso ja donaven el punt per bo, Febas ha fet el seu doblet en una contra. El Formentera ha sumat només 2 punts dels darrers 15 en joc.

El quart equip balear de la categoria, l’Andratx ha tornat a guanyar 13 partits després. Ho ha fet contra el coer, l’Ejea. Vinicius ha inaugurat el marcador als 13 minuts. Als darrers 20 minuts de partit, els de José Contreras han sentenciat amb 3 gols. Pep Vidal estableix el 2-0. Al 84, una manotada a Vinicius dins l’àrea l’aprofita Miquel Llabrés per marcar el tercer des dels onze metres. Al darrer minut, el mateix Llabrés sentencia amb un autèntic golàs. L’Andratx se situa a 2 punts de la permanència.