La Penya manté els 10 punts al capdavant de la Tercera

Victòria del Mallorca B contra el Platges (2-1) i golejada del Poblense (6-0) davant l'Esporles

17/03/2019

La Penya Esportiva no atura en el seu camí cap al títol de la Tercera Divisió. Ahir l’equip de Santa Eulàlia es va imposar per la mínima al Santanyí en un partit molt equilibrat. Un gol del central Borja Navarro al minut 52 en una jugada d’estratègia va donar els tres punts al conjunt eivissenc. Amb aquesta victòria, la Penya manté la distància de 10 punts sobre el filial del Mallorca, que és segon.

Precisament, el Mallorca B s’ha imposat avui dematí 2 – 1 al Platges de Calvià a Son Bibiloni. L’equip de Carlos Martínez s’ha pogut avançar a la primera meitat amb una rematada de Karim que s’ha estavellat al pal. Ja al segon temps, Víctor ha avançat els mallorquinistes amb una gran maniobra. Al minut 66, Chus Seco ha empatat en una jugada d’estratègia, després d’una treta de banda que pentina Bardolet. Però al minut 74, Víctor ha donat la victòria al Mallorca B, després de rebre una passada en profunditat i superar el porter Vicenç.

Festival de gols del Poblense ahir davant l’Esporles , 6-0, per mantenir-se en la lluita per la segona posició. Al primer minut de joc, Nico Rubio ja va avançar els poblers, que volia liquidar el partit abans del descans. I així ho va fer. Jaime Hernández va fer el segon al minut 15. I al 34, Dani Plomer va superar la sortida del porter Miquel Amengual per fer-ne el tercer. Lluny d’afluixar, el Poblense va mantenir el ritme. El menorquí Aitor Pons va agafar el relleu golejador, i en tres minuts va ampliar la distància amb dues dianes de davanter centre. Un gol en pròpia porta de Joan Rigo al minut 82 va tancar una victòria que manté el Poblense en zona de play-off i deixa l’Esporles en posicions de descens