X

La percussionista cubana Nailé Sosa presenta un taller concert en una nova edició del Festival Alternatilla

Amb Bèlgica com a país convidat de la mostra de jazz, la Casa del Poble d'Esporles acull el concert de Nathalie Loriers

04/12/2023

La percussionista cubana Nailé Sosa presenta un taller concert en una nova edició del Festival Alternatilla

Nailé Sosa, un dels referents de la percussió moderna a Mallorca, ha impartit un taller per descobrir ritmes, sons i instruments al Teatre Principal d’Inca. És una de les activitats del programa Festival de Jazz Alternatilla. Hi han participat usuaris d’Amadiba i el Patronat Joan XXIII, en una de les activitats que s’emmarquen en el Dia de la Discapacitat, que va ser ahir. Sosa comenta que la sessió pretén acostar la música als participants i per aprendre i gaudir.

Sosa, que té una formació clàssica, va començar els seus estudis de piano amb 7 anys i és avui una artista amb una llarga trajectòria i un alt nivell d’interpretació. Sovint és professora convidada al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears i també fa classes de piano. Explica que l’aprenentatge de la música requereix el seu temps i que la percussió pot ser un bon inici per a infants i joves. Sosa parla del bon moment de la percussió a les Illes gràcies a Festivals com Alternatilla que porta artistes internacionals i amb l’auge de grups i tallers com les batukades i anuncia que prepara diferents tallers per a públic familiar.

Enguany el Festival Alternatilla, que té Bèlgica com a país convidat, presentarà una de les figures més destacades en els darrers anys, Nathalie Loriers, que ofereix un concert a la Casa del Poble a Esporles.

04/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris