X

La periodista Kathleen King, resident a Mallorca, presenta ‘El internado’, la seva primera novel·la

És una obra que s'emmarca dins el gènere de la novel·la negra i que s'ubica al mateix internat on ara estudia la princesa Elionor

04/10/2022

La periodista Kathleen King, resident a Mallorca, presenta ‘El internado’, la seva primera novel·la

Redacció

Kathleen King debuta com a novel·lista amb ‘El internado’. Una obra que edita Suma, del grup Penguin Random House, i que s’emmarca dins el gènere de la novel·la negra. La història té com a escenari un castell del segle XIII ubicat al sud de Gal·les i que és la seu de l’escola internacional UWC Atlantic College. Es tracta d’un centre acadèmic on King va cursar els 2 darrers anys del batxillerat i on ara estudia també la princesa Elionor. Així, la periodista i escriptora s’ha servit d’aquell edifici i d’aquella institució per vestir-los com ella ha volgut i convertir-los en personatges de pes a la novel·la.

King, resident a Mallorca des de fa quasi una dècada, ha treballat com a periodista a diversos mitjans britànics com ara Daily Mirror, Daily Telegraph, Mail on Sunday o The Guardian. També ha realitzat diversos documentals de periodisme d’investigació per al Channel 4 britànic. Experiències que ara utilitza per filar ‘El internado’, que presentarà el pròxim 13 d’octubre a la llibreria Rata Corner, a Palma.

04/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris