La permanència és cada dia més enfora per a la UD Eivissa

El conjunt de Lucas Alcaraz ha perdut 4-2 al camp de l'Alabès

19/02/2023

10

La visita de la UD Eivissa a Mendizorrotza s’ha convertit en l’enèsim malson de la temporada. Per oblidar, sobretot, els primers minuts, en què els blau cel no han donat senyals de vida. Al minut 11, una errada al mig del camp s’ha convertit en l’1 a 0, el primer de Luis Rioja. Al minut 23, el mateix jugador ha fet encara més gran la ferida de la UD amb el 2 a 0. I al 35, arriba el hat-trick. Penal de Kévin Appin i Rioja no falla des dels onze metres.

Com més enfonsat estava l’Eivissa al marcador, ha començat a donar símptomes de resurrecció. Ha estat gràcies a un golàs des de fora de l’àrea de Pape Diop. Just començar la segona part, Mendizorrotza ha passat de la festa a mossegar-se les ungles. El VAR avisa l’àrbitre d’un possible penal a favor de l’Eivissa i Ekain fa el 3 a 2. La UD Eivissa s’aferra a la vida i a un petit raig d’esperança que els permeti creure en la remuntada. Però no ha estat possible perquè les coses s’han complicat molt per als pitiüsos amb la vermella directa a Grillo per una falta a Mamadou Sylla al minut 85, i l’autoexpulsió de Marcos Mauro, al temps afegit, per una agressió també sobre Sylla. La UD quedava amb 9 homes, i Xeber Alkain ho aprofitava per tancar el partit amb el 4 a 2 definitiu. El conjunt de Lucas Alcaraz suma la dissetena derrota de la temporada. A Can Misses s’hauran d’aferrar a un miracle per aconseguir la permanència.