X

La pintora maonesa Zulema Bagur ofereix una exposició retrospectiva amb motiu de les festes de Sant Climent

En aquesta mostra, exposada a l'antiga escola del poble, reivindica la figura de l'illa com a cruïlla de cultures

18/08/2021

La pintora maonesa Zulema Bagur ofereix una exposició retrospectiva amb motiu de les festes de Sant Climent

La reconeguda pintora maonesa Zulema Bagur ofereix aquesta setmana una exposició retrospectiva. És una mostra efímera, que només es pot visitar fins diumenge a l’Associació de Veïnats de Sant Climent, com una de les activitats alternatives a les tradicionals festes patronals.

L’exposició, amb títol, ILLA, ISLA, ÎLE, ISLAND, pren Menorca com a referència per a convidar a la reflexió sobre el sentir illenc… un viatge nascut durant el confinament pel qual la pintora ha fet una tria de les obres amb l’objectiu d’intentar connectar les seves vivències amb la de les persones que s’atraquin a veure la mostra.

Una mirada personal sobre l’espai natural d’illa que acull i condiciona la vida, sobre la seva bellesa i empremta de refugi i cruïlla de cultures que ha sorgit de la col·laboració de Bagur amb l’Associació de Veïns de Sant Climent com a alternativa als tradicionals actes massius de festes d’abans de la pandèmia.

L’exposició acabada d’inaugurar que, també interactua amb l’espai: la seu de l’Associació, ubicada a l’antiga escola del poble.

18/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris