Informatius

La Platja de Muro espera reactivar la temporada a partir del mes que ve

La majoria de negocis d'aquesta zona turística estan tancats, a l'espera de que obrin més hotels

La+Platja+de+Muro+espera+reactivar+la+temporada+a+partir+del+mes+que+ve

Els locals tancats són una mostra del que es pot trobar en aquests dies a Platja de Muro. La majoria dels negocis tenen la barrera baixada perquè depenen molt de les obertures dels hotels.

Ara mateix hi ha un 27% de la planta hotelera oberta i tancaran el mes de maig amb el 40% dels hotels oberts. Les previsions apunten a que tindran unes ocupacions mitjanes del 45%.

Aquesta zona, molt estimada entre els cicloturistes, ha patit molt les restriccions. Han perdut els europeus aficionats al ciclisme que venen majoritàriament entre febrer i mitjan maig. Segons ens expliquen a un negoci de lloguer de bicicletes, el perfil del client ha canviat. Aquests darrers mesos no han vengut alemanys, però si han tengut clients mallorquins.

Els negocis que estan oberts ja comencen a rebre, encara que tímidament, els primers clients. L’hotel Playa Esperanza obre avui portes. Els seus propietaris han materialitzat avui un acord amb la cadena Meliá, que s’encarregarà de la comercialització de les places hoteleres.

El seu conseller executiu, Gabriel Escarrer, apunta que en els darrers dies, el nivell de reserves és bastant bo. A mesura que passin les setmanes, aniran obrint més hotels, fins arribar al 94% de la planta oberta a final de juny.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Unanimitat al ple de Palma per desallotjar son Banya amb l’acord de les famílies que hi queden

L'Ajuntament amplia les ajudes si els veïnats desallotjats compleixen una sèrie de compromisos com l'escolarització dels infants

El Banc d’Espanya millora la previsió del PIB al 6,2%

Creu que l'economia espanyola assolirà a finals del 2022 els nivells d'abans de la pandèmia

Balears a la cua en compravenda d’habitatges durant el mes d’abril

Registra un augment del 24% mentre que la mitjana estatal va ser del 66%

Les reserves hídriques a les Illes es troben al 55%

El pla de Mallorca i Eivissa continuen en plealerta per sequera