X

La platja de Son Bou recupera la continuïtat del cordó dunar però segueix tancada als banyistes

S'ha evitat el pitjor escenari, l'entrada de l'aigua de l'albufera a la depuradora de Sant Jaume, però el preu a pagar ha estat gros en termes d'imatge

30/05/2024

La platja de Son Bou recupera la continuïtat del cordó dunar però segueix tancada als banyistes

La solució d’urgència assajada pel Govern per drenar l’aigua estancada del prat ha deixat aquesta imatge inèdita de la platja de Son Bou. S’ha evitat el pitjor escenari, l’entrada de l’aigua de l’albufera a la depuradora de Sant Jaume, però el preu a pagar ha estat gros en termes d’imatge.

L’accés a la platja està restringit i ho estarà mentre les analítiques no resultin favorables. La bandera vermella avui a darrera hora continuava present a la platja de Son Bou. Entre els visitants, sorpresa i decepció. Els locals menys estranyats perquè ja coneixen la situació.

La reobertura de la platja als banyistes depèn ara mateix del resultat de les analítiques, que, tanmateix, s’aniran repetint durant tot el cap de setmana. Avui mateix s’han pres mostres d’aigua en quatre punts diferents de la platja. Tot i que el color de l’aigua no convida al bany, el batle d’Alaior assegura que no hi han elements estranys. No descarta, si tot va bé, que es pugui permetre de nou l’accés a la mar demà mateix.

30/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT