X

La pluja a Menorca fa cedir el sostre d’un habitatge a Maó i provoca 18 sortides dels bombers

Els forts ruixats neguen els baixos dels hotels Lord Nelson de Sant Tomàs i Arenas de Son Bou

07/10/2022

La pluja a Menorca fa cedir el sostre d’un habitatge a Maó i provoca 18 sortides dels bombers

La intensa pluja ha obligat els bombers a fer nombroses sortides per treure aigua a diferents punts de l’illa. A Son Bou s’ha inundat la sala de reunions d’aquest establiment, l’Hotel Arenas. És la sisena vegada que es produeix aquesta circumstància. El director de l’establiment apunta al sistema de desguàs del carrer de Mare Nòstrum com a responsable. Creu que la situació s’evitaria amb la instal·lació d’un major nombre d’embornals.

L’aigua ha entrat també a l’Hotel Lord Nelson de Sant Tomàs, i ha obligat els bombers a intervenir-hi. A Maó, s’ha esfondrat parcialment el sostre d’un habitatge al carrer de la Lluna, i l’ha deixat en aquest estat. S’ha hagut de desallotjar una dona, que no ha patit danys, i també el restaurant del costat. La nit de tempesta ha deixat molts llamps i un ha caigut de matinada en una de les torres de l’església de Santa Eulària d’Alaior.

On més aigua ha caigut és a la part del llevant de l’illa. A la zona de l’aeroport ha caigut el primer ruixat a les dues de la matinada i, després, l’aigua no ha parat. Com sol passar en cas de tempesta, els carrers del polígon industrial de Maó han quedat completament negats.

.

07/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT