X

La pluja obliga a tancar l’escoleta de Santa Gertrudis i l’estació d’ITV

La majoria de les 280 cites cancel·lades avui s'han pogut reassignar per a altres dies d'aquesta setmana

26/09/2022

La pluja obliga a tancar l’escoleta de Santa Gertrudis i l’estació d’ITV

Esther Matutes

Operaris del Consell eivissenc feien feina avui dematí per netejar les instal·lacions afectades per la tempesta. El tancament de la ITV de Santa Gertrudis ha estat la incidència més destacada de l’episodi de pluges que, en aquesta localitat, ha deixat registres de 128 litres per metre quadrat. La institució ha hagut de cancel·lar les 280 cites de conductors que havien de passar avui la inspecció.

Es desconeix quan tornarà a estar operativa. De moment, la majoria de cites han estat reubicades en altres hores d’aquesta setmana, i una vintena de cites ha quedat de moment sense assignar. També a Santa Gertrudis l’escoleta municipal no ha pogut obrir avui a conseqüència de les pluges. Els bombers també han fet feina durant tota la nit a aparcaments subterranis de Jesús, al municipi de Santa Eulària, que quedaren completament negats.

I l’Aeroport d’Eivissa, dos vols procedents de Madrid i París, hagueren de ser desviats a altres aeroports per mor del mal temps. Però allà on les tempestes varen ser més intenses fou a Sant Joan de Labritja. Concretament a Sant Llorenç, on caigueren 129 litres per metre quadrats.

26/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris