X

La policia aixeca 463 actes en un any al Parc Wifi de Palma

Enguany, el Grup d'Actuació Preventiva de la policia s'ha personat en aquest parc en més de 120 ocasions

25/11/2021

La policia aixeca 463 actes en un any al Parc Wifi de Palma

Al llarg del present any, el Grup d’Actuació Preventiva ha acudit al Parc Wifi, a Palma, en més de 120 ocasions i en diferents horaris, localitzant i identificant a un total de 427 persones i aixecant un total de 463 actes. En el desglossament dels actes, destaquen les 244 actes per infracció a la normativa Covid i les 129 actes “per deterioració de la tranquil·litat de l’entorn”, és a dir, botellades.

El Grup d’Actuació Preventiva és un servei policial que s’ha generat en resposta a les demandes ciutadanes i de la Policia de Barri a causa de les molèsties ocasionades pels nombrosos grups de persones que es reuneixen en el lloc. Les molèsties que ocasionen són per causa de la brutícia, els sorolls, i el consum d’alcohol i de substàncies estupefaents.

A més, durant el 2021 la policia ha controlat un total de 23 vehicles en els voltants, denunciant a 3 d’ells per mancar d’assegurança obligatòria, 5 per no haver passat la ITV en termini. També consten 23 denúncies de trànsit per infraccions vàries i un total de 6 informes judicials i 5 informes interns.

25/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris