X

La Policia eleva a 30 els morts per l’incendi de l’edifici Grenfell de Londres

S'ha identificat la primera víctima mortal

16/06/2017

La Policia eleva a 30 els morts per l’incendi de l’edifici Grenfell de Londres

Ja són 30 les víctimes mortals per l’incendi de la torre Grenfell de Londres, però el balanç definitiu podria arribar al centenar. La policia confirma que a la torre no hi ha supervivents. Diu també que, ara per ara, no hi ha indicis que el foc hagi estat intencionat. A l’edifici hi vivien entre 400 i 600 persones. Les autoritats no tenen encara la xifra definitiva de desapareguts, però es tem que també podrien arribar al centenar.

La policia admet que moltes de les víctimes no es podran identificar. La primera que ha pogut ser identificada és un refugiat sirià de 23 anys. Vivia amb el seu germà a la planta 14. Relata amb horror com demanava ajuda en els moments més desesperats de la tragèdia.

Avui la reina Isabel II i el príncep Guillem han visitat un centre habilitat per ajudar els afectats per l’incendi. Allà han pogut parlar amb afectats i voluntaris. Scotland Yard ha obert una investigació criminal sobre l’incendi, després de les crítiques per la manca de seguretat de l’edifici. Una de les primeres hipòtesis és que el foc podria haver començat per una fallada elèctrica a una gelera. Mentrestant, les mostres de condol se succeeixen  amb escrits per recordar les persones que quedaren atrapades per les flames.

16/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT