X

La policia investiga uns 40 pisos a Eivissa per detectar-hi casos d’explotació sexual

Gairébé 400 persones que es dediquen a la prostitució han rebut l'ajuda de Metges del Món enguany a Eivissa

23/09/2023

La policia investiga uns 40 pisos a Eivissa per detectar-hi casos d’explotació sexual

Esther De Miguel

Avui se celebra el Dia Internacional contra l’Explotació Sexual. Només a Balears hi ha 700 persones en risc de patir-la. Per debatre com combatir-la, el Casal d’Igualtat d’Eivissa va organitzar ahir una taula rodona.

Gairébé 400 persones que es dediquen a la prostitució han rebut l’ajuda de Metges del Món enguany a Eivissa. El perfil és el d’una dona colombiana d’uns 34 anys amb càrregues familiars.

Alguns dels casos són derivats a l’Oficina de la Dona, que els ofereix un centre d’acollida. Enguany han atès 9 dones víctimes d’explotació sexual.

Durant la taula rodona celebrada ahir es va posar en evidència la dificultat que els casos de tràfic de persones arribin a denunciar-se.

La Policia Nacional investiga una quarantena de pisos només a la ciutat d’Eivissa on s’exerceix la prostitució per detectar-hi possibles casos d’explotació sexual.

La prostitució es trasllada cada cop més del carrer a pisos particulars. Això, adverteix la Policia, comporta una dificultat extra, ja que no hi poden intervenir si no és amb una ordre judicial.

23/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris