X
12

La policia local de Palma que va denunciar homofòbia dins el cos parla a IB3

Sonia Vivas va denunciar aquests episodis, uns fet que li ha costat més problemes, assegura

26/06/2017

La policia local de Palma que va denunciar homofòbia dins el cos parla a IB3

La policia local de Palma, que ha denunciat companys del cos per homofòbia, assegura haver rebut insults i atacs per la seva orientació sexual. Sonia Vivas parla per a IB3 Notícies sobre l’assetjament al qual, diu, la varen sotmetre agents de la unitat motoritzada nocturna, on va estar destinada durant anys. A banda dels insults, explica, també varen manipular el seu material.

Sonia ha denunciat aquests episodis al jutge i al fiscal que investiguen la causa de la policia local. Un fet que, manifesta, li ha costat més problemes. L’agent assenyala dos policies i un cap. Tres persones que han estat detingudes i enviades a presó preventiva i per les quals el fiscal demana penes superiors a 20 anys de presó. Mentrestant, ella ha hagut de canviar d’unitat pel mal ambient que assegura que hi havia, un fet que, diu, li ha ocasionat perdre 400 euros mensuals.

Sonia Vivas es mostra molt crítica amb el sindicat UGT, al qual ella ha estat afiliada durant anys. Diu que se sent desprotegida i afegeix que algunes persones d’UGT han intentat que ella sortís del cos policial. Amb tot, l’agent vol deixar clar que els comportaments que ella denuncia es limiten a certes persones de la plantilla de la Policia Local de Palma, no al conjunt.

 

26/06/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT