societat

La Policia Local denuncia 13 persones per participar en dues festes privades a Eivissa

Els agents varen aixecar actes per incomplir la normativa d'estar només amb no convivents i no respectar el toc de queda

Agents de la Policia Local d'Eivissa (Imatge d'arxiu)


La Policia Local d’Eivissa ha denunciat 13 persones que participaven aquesta passada nit en dues festes privades a diferents domicilis de la ciutat.

Durant el servei nocturn d’aquesta matinada, els agents han rebut l’avís de dues festes privades en habitatges. Els agents, en arribar als domicilis, han comprovat que hi havia un excés de gent i que hi participaven persones no convivents.

Els agents han instat a desallotjar els habitatges i han aixecat 13 actes. També se’ls ha denunciat per infringir l’ordenança municipal de convivència ciutadana.

D’altra banda, s’ha interposta una denúncia a 19 persones més per incomplir el toc de queda, establert entre les 22 i les 6 hores, i han interposat dues denúncies més per no dur la màscara.

La Policia Local d’Eivissa ha fet una crida a la responsabilitat ciutadana i recorda que Eivissa està en nivell d’alerta 4 per la pandèmia, per la qual cosa les infraccions greus poden ser considerades molt greus, amb sancions que van dels 60.001 als 600.000 euros, i les infraccions lleus són considerades greus, i tenen sancions de 3.001 a 60.000 euros.

Segons l’últim informe del Servei balear d’Epidemiologia, que inclou informació fins al 13 de gener, Eivissa és el segon municipi de Balears amb una incidència més elevada de covid-19 en l’última setmana (incidència a 7 dies per cada 100.000 habitants) amb 345 diagnòstics a 7 dies i una taxa de 693 per 100.000 habitants, només per darrere de Santa Eugènia, amb 12 positius l’última setmana i una IA7 de 768,7 casos.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Onze joves denunciats a Santa Eulàlia per fer botellot a la via pública

Els agents varen arribar a lloc de Es Puig de s'Església Vella i varen interposar diverses sancions

55 nous positius de Covid-19 a Balears i cinc morts

El total de casos acumulats és de 56.135 des de l'inici de la pandèmia i de 722 morts. En aquests moments, el Servei de Salut atén 1.722 persones a causa...

Mor Antoni Caimari, fundador d’ACA i compositor de música contemporània

Ha mort a l'edat de 77 anys, ja que patia de feia un temps una degeneració física i cognitiva

El Born de Palma, un aparador per donar visibilitat als infants amb malalties rares

A Mallorca, només tres infants pateixen la malaltia de la Coffin-siris, una de les 1.300 malalties identificades a Espanya com...