X

La Policia Local de Calvià i la Guàrdia Civil detenen a 20 persones a zones d’oci nocturn

Estan acusats de cometre delictes relacionats amb la venda de droga i la propietat

26/06/2018

La Policia Local de Calvià i la Guàrdia Civil detenen a 20 persones a zones d’oci nocturn

S'han intensificat els dispositius a zones turístiques. /GUÀRDIA CIVIL I POLICIA DE CALVIÀ

La Policia Local i la Guàrdia Civil de Calvià han intensificat els seus dispositius de seguretat ciutadana, posant l’accent a les zones d’oci nocturn del municipi de Calvià, i, com a resultat, han detingut a un total de 13 persones en una sola setmana per delictes relacionats amb la venda de droga i a altres set per delictes contra el patrimoni.

Segons han informat, els punts de verificació de persones i vehicles s’estan duent a terme a qualsevol hora del dia o de la nit i també s’estan augmentant les patrulles de paisà per detectar la venda de droga als principals carrers de les zones d’oci, així com, de matinada a les platges de Magaluf i Palmanova.

Així, a principis de la setmana passada es varen detenir a dos ciutadans romanesos de 29 i 36 anys d’edat que estaven cercats per un jutjat de Tenerife. Altres tres ciutadans senegalesos de 19, 21 i 25 anys d’edat que es dirigien en un vehicle a una de les zones d’oci del municipi, van ser identificats en un control i detinguts per un suposat delicte contra la salut pública. Portaven marihuana llesta per a la venda.

Un altre ciutadà de Senegal de 37 anys d’edat va ser detingut en ser sorprès in fraganti en una venda de cocaïna a Magaluf per guàrdies civils que prestaven el seu servei de paisà.

D’altra banda, un home britànic de 38 anys va ser sorprès de la mateixa manera. Se li va intervenir marihuana, MDMA i 65 dosi d’una substància en pols que pot ser cocaïna. A més, dos ciutadans polonesos de 27 i 50 anys d’edat van ser detinguts per un delicte de furt que suposadament acabaven de cometre en un comerç de Illetes.

Així mateix, un ciutadà de Guinea de 23 anys, va ser detingut per la Guàrdia Civil per un suposat delicte de furt comès a la platja de Magaluf. De matinada el detingut es va apoderar de quantes pertinences hi havia en les hamaques al moment que diversos turistes es banyaven en el mar.

En un altre dels punts de verificació de persones i vehicles, es va detenir a un turisme que en observar la presència dels agents, el conductor va llançar des d’interior per una finestreta un objecte. Una vegada localitzat, els agents van comprovar que es tractava d’un embolcall que contenia cocaïna i MDMA separades i dosades preparades per a la seva venda a Magaluf. El conductor, un senegalès de 25 anys, va ser detingut.

A més, també es va detenir a un jove de 22 anys de Senegal. També havia tirat, presumptament, des del seu vehicle, un embolcall que contenia 11 bosses de marihuana.

A més, una patrulla uniformada que realitzava el servei a peu per la calli Punta Balena, va detenir a dos britànics de 45 i 23 anys d’edat, pare i fill, per un suposat delicte de lesions. S’estaven barallant entre ells i quan un tercer els va intentar separar la van emprendre a cops i mossegades contra ell. Era un treballador d’un local de la zona que va haver de ser assistit pels serveis mèdics.

D’altra banda, una patrulla de paisà va detenir a la platja de Magaluf va detenir a un ciutadà espanyol de 26 i a un ciutadà senegalès de 35 anys. Acabaven de sostreure una bossa al descuit i s’estaven repartint el botí amagats entre els velomars de la platja.

Una altra patrulla de paisà va observar una passada de droga entre dos homes de matinada a Punta Balena. Van detenir a l’autor de la venda de droga i al que li subministrava les substàncies que es trobava ocult en els voltants. El primer era un home d’Índia de 31 anys d’edat. El subministrador era un ciutadà de Gàmbia de 37 anys al que se li va confiscar set bosses de marihuana, tres dosis de cocaïna i nou pastilles de color rosa que poden ser MDMA.

En total, la col·laboració entre tots dos cossos policials ha esdevingut en la detenció de 13 persones relacionades amb delictes relatius a la venda d’estupefaents i a altres set persones detingudes relacionades amb delictes contra el patrimoni i ordre socioeconòmic.

26/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris