SOCIETAT

La Policia Nacional cerca agents de Palma que vulguin fer feina a l’aeroport d’Eivissa els seus dies lliures

Policies i funcionaris d'altres àrees es manifesten per reclamar un augment dels complements d'insularitat


La Policia Nacional cerca agents de Palma que vulguin fer feina a l’aeroport d’Eivissa els seus dies lliures. Els paguen el viatge, 80 euros i mitja dieta (24 euros). L’objectiu és solucionar el dèficit de plantilla que afecta l’aeròdrom. Un dels portaveus de la Plataforma Insularitat Digna, David Pola, assegura que “la situació és insostenible”. Aquesta plataforma, que aglutina una vintena d’organitzacions sindicals, és la convocant de la concentració que s’ha celebrat aquest dimecres davant les dependències de la Policia Nacional. Els agents i funcionaris participants han denunciat que la manca de personal els ha abocat a una situació crítica. Durant la concentració, han insistit que l’única solució és que el Govern central incrementi els plusos d’insularitat.

Altre portaveu de la plataforma, Fernando Martorell, denuncia que el personal és insuficient en totes les àrees. Explica que hi ha policies que han hagut d’assumir tasques administratives. “Hi ha deu policies que estan fent DNIs. Aquesta és una feina que ha de fer un auxiliar administratiu. Estem pagant sous de policies de 2.200 euros perquè no tenim gent amb sous de 1.200 que és qui s’ocupa d’això”, diu Martorell.

Adverteixen que els serveis públics estatals poden col·lapsar

El missatge és molt clar: si no se soluciona el dèficit de personal els serveis públics estatals a Balears col·lapsaran, afegeix el portaveu del Sindicat Unificat de Policia, Manuel Pavón.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |