X

La Policia Nacional deté a Eivissa un membre de la “Banda del Rolex”

Es tracta d'un grup especialitzar a sostreure rellotges de luxe mitjançant l'ús de la violència 

12/06/2021

La Policia Nacional deté a Eivissa un membre de la “Banda del Rolex”

La Policia Nacional ha detingut a Eivissa un home, suposadament membre de la denominada ‘Banda del Rolex’, especialitzada a sostreure rellotges de luxe mitjançant l’ús de la violència, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força i falsedat documental. Aquest tipus de grups, procedents de Nàpols, es desplacen a Eivissa tres o quatre dies amb la finalitat de cometre aquests robatoris.

Després de la denúncia feta per la víctima del robatori, els investigadors van localitzar la motocicleta que havien emprat els autors del delicte per fugir del lloc després de fer-se amb el rellotge. Quan els agents van tenir constància dels fets, van començar una sèrie de gestions i varen descobrir que la motocicleta emprada havia estat llogada amb documentació falsa, per la qual cosa els investigadors van centrar els seus esforços en la localització dels usuaris.

Una vegada es va localitzar el conductor, ell mateix es va identificar amb una documentació diferent de l’utilitzada per al lloguer, i es va procedir a la seva detenció com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i falsedat documental. El presumpte autor va ser posat, posteriorment, a disposició judicial, i es va decretar la seva presó provisional.

La Policia Nacional va poder, a més, esbrinar que aquest individu, havia viatjat a Eivissa amb dues persones més que varen fugir de l’illa de manera precipitada en veure que havien detingut l’altre home.

12/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris