X

La Policia Nacional deté a un hotel de Palma un fugitiu cercat per les autoritats peruanes

Sobre el pròfug, qui ja ha passat a disposició judicial, pesava una ordre internacional de detenció i lliurament, per un delicte de tràfic de drogues

10/10/2022

La Policia Nacional deté a un hotel de Palma un fugitiu cercat per les autoritats peruanes

La Policia Nacional ha detengut a un hotel de Palma un home de 42 anys i d’origen peruà. Un fugitiu que les autoritats peruanes cercaven per una ordre internacional de detenció i lliurament. Segons ha informat Policia Nacional, la detenció va tenir lloc el matí d’aquest diumenge passat.

Així mateix, una de les múltiples funcions de la Policia és localitzar i detenir fugitius internacionals. Per això, en tenir coneixement que en un hotel de Palma, situat en el districte Ponent, hi havia un home que se cercava per un procés penal i sobre el qual pesava una ordre internacional de detenció i lliurament, ahir, sobre les 08.00 hores, els agents varen establir un dispositiu per a la seva detenció.

El fugitiu, no obstant això, en adonar-se de la presència policial, va tractar d’escapar per la terrassa de l’habitació. El pròfug va saltar per quatre terrasses de les habitacions fins que va ser interceptat a l’última d’elles. Una vegada detengut, es va fer càrrec el grup de Crim Organitzat i Delinqüència Internacional de la Policia Nacional a Palma, qui va realitzar les gestions adients per esbrinar que, per part de la Interpol, el presumpte autor era cercat per part de Perú per un delicte de tràfic de drogues.

El detengut ha passat el matí d’aquest dilluns a disposició judicial.

10/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT