societat

La Policia Nacional deté almanco 34 persones en un operatiu contra el crim organitzat a Palma

Sospiten que els detinguts formen part d'una xarxa internacional de carteristes, robatoris amb força i també amb violència, que tindria ramificacions a altres ciutats de l'estat i d'Europa, però amb Palma com a centre d'operacions

La+Policia+Nacional+det%C3%A9+almanco+34+persones+en+un+operatiu+contra+el+crim+organitzat+a+Palma

A les 7 del dematí d’aquest dimarts, uns 130 agents, han irromput en 15 immobles de Palma en una operació dirigida pel grup contra el crim organitzat del cos nacional de policia. Amb el suport d’altres unitats com la Policia Local, han procedit als escorcolls. 6 s’han fet a domicilis i comerços del centre, 3 a la zona des Molinar i 5 més a la platja de Palma.

Aquí han entrat en aquest hostal, on han detingut 5 persones. En total hi ha 34 arrestats. Durant l’operació s’han decomissat objectes com televisors, perfums, telèfons mòbils i ordinadors. Sospiten que els detinguts formen part d’una xarxa internacional de carteristes, robatoris amb força i també amb violència, que tindria ramificacions a altres ciutats de l’estat i d’Europa, però amb Palma com a centre d’operacions.

De les seves presumptes activitats delictives haurien aconseguit beneficis per valor de diversos milions d’euros. Una part obtinguda directament dels seus robatoris de doblers en metàl·lic, però també mitjançant la venda dels objectes extrets de manera il·lícita.

Als detinguts se’ls acusa de pertinença a organització criminal, de delictes contra el patrimoni, receptació i blanqueig de capitals. L’operació continua oberta.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La transmissió del coronavirus augmenta a algunes Comunitats Autònomes

Fernando Simón confirma que els 35 per cent dels contagis nous es produeixen a la capital de l'estat

El regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Sóller abandona al partit

Sebastià Aguiló mantindrà l'acte de regidor i continuarà a l'equip de govern

Fer complir les ordres d’aïllament domiciliari i la normativa sanitària són les prioritats de Vila

La policia local de Vila farà inspeccions domiciliàries a partir d'un llistat de persones que han de fer quarantena.