societat

La Policia Nacional i la Patrulla Verda atenen les demandes dels veïns els caps de setmana

La Platja de Palma, el Passeig Marítim, Son Gotleu i Pere Garau són algunes de les barriades on es produeixen més detencions. Els residents devora la plaça de Gomila asseguren que n'estan farts, fa 30 anys que conviuen amb aldarulls, renous i que són testimonis de baralles

La+Policia+Nacional+i+la+Patrulla+Verda+atenen+les+demandes+dels+ve%C3%AFns+els+caps+de+setmana

Cada cap de setmana, la Policia Nacional treballa conjuntament amb la Patrulla Verda de la Policia Local de Palma. L’objectiu és donar resposta a les demandes, sobretot dels veïns que els criden per denunciar renous i actes de vandalisme i delinqüència.

La Platja de Palma, el Passeig Marítim, Son Gotleu i Pere Garau són algunes de les barriades on es produeixen més detencions, sobretot durant el cap de setmana, i perquè els veïnats hi requereixen la presència de la policia. Les principals actuacions les fan a establiments d’oci.

Els residents devora la plaça de Gomila asseguren que n’estan farts. Fa 30 anys que conviuen amb aldarulls, renous i que són testimonis de baralles.

Si bé els ciutadans agraeixen les actuacions policials, els que viuen a la zona de la Platja de Palma reclamen més presència dels cossos de seguretat. Consideren que no n’hi ha suficients durant l’hivern.

Cada cap de setmana la Policia Nacional juntament amb la Patrulla Verda de la Policia Local tramiten nombroses actes per tinença o consum de substàncies estupefaents o per infraccions administratives. Fins i tot hi ha detencions per robatoris amb violència.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Salut crea la Central de Coordinació Covid-19 per gestionar els pacients a l’atenció primària de Mallorca

Situada a la Unitat Bàsica de Salut Es Molinar, l'oficina estarà operativa tots els dies de la setmana de 8.00...

Es prohibeix fer ERTO’s als centres de dia i residències de persones majors o dependents

Ho estableix el Reial decret llei de mesures complementàries en l'àmbit laboral per pal·liar els efectes de la crisi del...

Quatre noves defuncions eleven a 30 els morts per coronavirus a Balears

Segons les darreres dades del Ministeri de Sanitat, a Balears hi ha 862 casos confirmats de Covid-19, 107 més que...

Diari de l’estat d’alarma: Jornada 14: El focus posat en les residències

Quatre noves defuncions eleven ja a 30 els morts per coronavirus a Balears {rela} Tota la informació sobre el coronavirus{rela}7...