societat

La Policia Nacional i la Patrulla Verda atenen les demandes dels veïns els caps de setmana

La Platja de Palma, el Passeig Marítim, Son Gotleu i Pere Garau són algunes de les barriades on es produeixen més detencions. Els residents devora la plaça de Gomila asseguren que n'estan farts, fa 30 anys que conviuen amb aldarulls, renous i que són testimonis de baralles

La+Policia+Nacional+i+la+Patrulla+Verda+atenen+les+demandes+dels+ve%C3%AFns+els+caps+de+setmana

Cada cap de setmana, la Policia Nacional treballa conjuntament amb la Patrulla Verda de la Policia Local de Palma. L’objectiu és donar resposta a les demandes, sobretot dels veïns que els criden per denunciar renous i actes de vandalisme i delinqüència.

La Platja de Palma, el Passeig Marítim, Son Gotleu i Pere Garau són algunes de les barriades on es produeixen més detencions, sobretot durant el cap de setmana, i perquè els veïnats hi requereixen la presència de la policia. Les principals actuacions les fan a establiments d’oci.

Els residents devora la plaça de Gomila asseguren que n’estan farts. Fa 30 anys que conviuen amb aldarulls, renous i que són testimonis de baralles.

Si bé els ciutadans agraeixen les actuacions policials, els que viuen a la zona de la Platja de Palma reclamen més presència dels cossos de seguretat. Consideren que no n’hi ha suficients durant l’hivern.

Cada cap de setmana la Policia Nacional juntament amb la Patrulla Verda de la Policia Local tramiten nombroses actes per tinença o consum de substàncies estupefaents o per infraccions administratives. Fins i tot hi ha detencions per robatoris amb violència.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

L’operació de rescat del formatge menorquí ha costat 200.000 euros públics

Durant la pandèmia, van deixar de vendre un 70% de la seva producció

La nova edició d’Innovem afronta la sensació de trobar-se a la intempèrie

Un dels exemples és Menorca Makers, una empresa creada per ajudar el personal sanitari a protegir-se davant la Covid

Creix un 6% el nombre d’alumnes de Menorca matriculats a la UNED

Per cobrir aquest increment, la Universitat ha contractat 1 tutor més, i ja en són 11

Cau la taxa de criminalitat a les Illes

Feia 10 anys que no teníem una taxa tan baixa