X

La Policia Nacional reconstrueix el crim de Sineu amb la detinguda

La presumpta homicida hauria traslladat el cos de la víctima dins una maleta de Sineu a Palma

16/04/2024

La Policia Nacional reconstrueix el crim de Sineu amb la detinguda

Moment en el qual la Policia Nacional introdueix la detinguda dins el vehicle policial. IB3

Agents de la Policia Nacional han reconstruït, aquest dimarts migdia, el crim ocorregut a Sineu aquest cap de setmana amb la detinguda. La reconstrucció de l’homicidi s’ha fet en dues fases i en dos punts diferents, a Sineu i a Palma. Els agents han traslladat la dona detinguda, i principal investigada per la mort de la seva tia, en un cotxe policial, sense serigrafiar, fins al pis de Sineu on, segons els investigadors, s’hauria comès el crim. Després de prop d’una hora a l’interior de l’immoble, els agents han tret la dona per conduir-la fins al pis de Palma on es va localitzar el cadàver.

La dona hauria reconegut haver mort la seva tia davant els investigadors i per tant seria l’autora confessa de l’homicidi.

Segons ha transcendit de fonts de la investigació, la presumpta homicida va traslladar el cos de la víctima de Sineu fins a Palma dins una maleta. De fet, aquest migdia, els investigadors han tret d’un dels vehicles policials, una maleta de color vermell i grans dimensions que hauria servit per amagar i traslladar el cadàver.

Notícies relacionades >

16/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris