X

La portaveu de Podem defensa la Llei del ‘només sí és sí’ a Palma

Acte de la formació amb les candidates al Parlament, a l'Ajuntament de Palma i als Consell d'Eivissa i Menorca

04/12/2022

La portaveu de Podem defensa la Llei del ‘només sí és sí’ a Palma

En clau de política espanyola, el líder del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, ha anunciat que si arriba a La Moncloa derogarà una desena de lleis aprovades durant aquesta legislatura pel govern de coalició presidit per Pedro Sánchez que intenta tancar files després de la polèmica per les darreres reformes.

Una d’elles, la llei del ‘Només Sí és Sí’, sorgida del ministeri d’Igualtat d’Irene Montero. Aquest diumenge, la portaveu de Podemos, Isa Serra, ha visitat Palma, i ha defensat la naturalesa de la norma.

Isa Serra ha participat en l’acte de Podem a s’Escorxador, que ha congregat els militants de la formació avui migdia, i que ha reunit les candidates a Palma, al Parlament i als Consells d’Eivissa i de Menorca per a les eleccions del mes de maig vinent. En les intervencions no han escatimat crítiques al seu soci de govern a Balears i a Madrid, un partit socialista al qual han qualificat de poc valent en les polítiques socials i al qual han retret també que tengui paralitzada la llei d’habitatge al congrés.

04/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT