Un mort i vuit ferits en un xoc entre un autobús del TIB i un cotxe a Portocolom
El succés, segons la informació del SAMU, ha tengut lloc aquest dilluns matí

El parc de Sant Cirga i el de Llucmajor són els parcs més grans i més endarrerits
L’ús d’energies renovables actualment a les Balears és d’un 2 i mig per cent. L’objectiu és arribar al 20% el 2020. Una fita que, per assolir-se, passa pel tancament de la meitat de la central d’Es Murterar i de la posada en funcionament de cinc parcs fotovoltaics, 4 dels quals a Mallorca i un a Menorca, que estan en tramitació. Uns van més avançats que d’altres, el de Santa Cirga i el del Cap Blanc, són els més grans i els més endarrerits. Aquests projectes han patit modificacions. En un principi aquests dos ocupaven 90 hectàrees i ara han quedat reduïts a 50.
En conjunt, els 4 de Mallorca ocuparan 127 hectàrees i proporcionaran 126 megawatts de potència. El de Son Salomó, a Menorca, és el més avançat i només falta la connexió a la xarxa. Tindrà una potència de 50 megawatts i ocuparà 100 hectàrees.
El GOB celebra el tancament dels dos grups més antics d’Es Murterar. Però es mostren en contra dels 2 projectes de Llucmajor. Demanen que la zona sigui declarada ZEPA, pel gran valor ornitològic que presenta. Consideren, a més, que els parcs han d’estar adaptats a la realitat territorial de l’illa.
Actualment, entre la quarantena de parcs i instal·lacions petites proporcionen 78 megawatts de potència. L’objectiu per al 2050 és que el 100% de l’energia sigui renovable.
El succés, segons la informació del SAMU, ha tengut lloc aquest dilluns matí
Segons fonts de la Guàrdia Civil, el succés ha ocorregut a les 17.45 hores en un establiment de menjar tradicional molt conegut
De moment, la pana no està afectant el sistema elèctric de les Balears
Es tracta d'un britànic de 40 anys