eivissa

La presència de serps empitjora

Aquest 2020 ja s'han capturat el mateix nombre de rèptils que l'any passat i encara queden un parell de mesos abans que tornin a hivernar

La+pres%C3%A8ncia+de+serps+empitjora

La presència de serps a l’illa d’Eivissa, lluny de solucionar-se, sembla que cada any empitjora. Enguany, ja s’han capturat el mateix nombre de rèptils que l’any passat i encara queden un parell de mesos, mínim, fins que tornin a hivernar. A més, sembla que la presència s’escampa per tota l’illa i també afecta particulars.

La Delegació de la Federació Balear de Caça que ha signat un conveni amb el Consell de l’illa per intentar evitar l’augment d’aquesta espècie, però enguany les coses, lluny de millorar, empitjoren.

Gairebé un miler en 150 trampes i, a vegades, s’han trobat imatges ben curioses, com una serp que va pondre ous en una trampa o exemplars d’una mida ben considerable. I a això cal afegir-hi l’expansió. Sant Carles, Sant Antoni i Sant Josep són zones on s’ha detectat la presència d’aquests ofidis i, en moltes ocasions, a finques particulars. La campanya de captura estarà activa fins a l’octubre o bé, fins que les temperatures davallin.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Carrers, places i negocis buits en el segon dia de restriccions a Vila

Els parcs infantils precintats i restriccions de mobilitat fan que els ciutadans cerquin altres zones d'esbarjo.

Més de 40 denúncies a Eivissa per botellades i per romandre a bars fora de l’horari permès

La policia va intervenir en una botellada en la qual participaven una cinquantena de persones, a Platja d'en Bossa

Les Pitiüses celebren una jornada per netejar la mar

El Clean Up Day se celebra arreu del planeta per arreplegar fems dels oceans i conscienciar sobre la cura del medi ambient

Prop de 250 persones es manifesten a Vila en contra de les noves restriccions

La policia va aixecar almenys 11 actes per desobediència a manifestants que no complien les mesures de seguretat