X

La presentació del menjar, la nova modalitat en la quarta edició del certamen de disseny Mallorca Design Day

La final serà dia 24 de març a la Fàbrica Ramis d'Inca, on David Jiménez es proposa impressionar amb una posada en escena de disseny de producte

15/03/2023

La presentació del menjar, la nova modalitat en la quarta edició del certamen de disseny Mallorca Design Day

Marta Bergas

La mallorquina Paula Escario és la guanyadora balear del Mallorca Design Day de moda: “Tot ho faig amb materials reciclats”, explica. Com les benes tenyides amb cafè amb les quals ha fet una diadema. Detesta, diu, comprar per confeccionar.

En la categoria de moda la convocatòria enguany reuneix més talents que mai: “52 propostes de diferents comunitats”, concreta Raquel Arañón, directora del certamen. “Estam molt contents”, afegeix.

La guanyadora absoluta és catalana, Laia Muntal. El fil conductor d’aquesta quarta edició és el disseny postpandèmia i, com en cada festival, premia també propostes en l’àmbit de l‘interiorisme i, per primera vegada, la gastronomia, la presentació del menjar, amb 6 cuiners mallorquins de renom.

Com a novetat d’aquesta edició, la col·laboració amb el dissenyador Juan David Jiménez: “Participaré en la desfilada final posant damunt la passarel·la una proposta de disseny de producte”, afirma el dissenyador de Minimal Studio.

Això serà dia 24 de març a la Fàbrica Ramis d’Inca. Una cita necessària, aquest Mallorca Design Day, coincideixen els experts, per donar visibilitat al disseny fet a les Illes i de retruc potenciar els creadors nacionals.

15/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris