mallorca

La presidenta dels restauradors de Santa Catalina: “Hi ha molt d’hosteler a qui no li importa complir amb la normativa anticovid”

Victoria González lamenta que l'actitud d'alguns perjudica a la resta de propietaris de bars i restaurants


Santa Catalina ha copsat algunes de les sancions a bars i restaurants del passat cap de setmana coincidint amb els primers dissabte i diumenge amb terrasses dels establiments habilitades després de setmanes de restriccions en el marge de la pandèmia. “Hi ha hagut poques sancions però les que hi ha hagut han estat greus, per reincidència”, explica Victoria González, presidenta dels restauradors d’aquest barri de Palma que ha estat entrevistada a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio.

González lamenta que es tracta d’empresaris a qui no importa no donar compliment a la normativa quant a mesures sanitàries per la prevenció del contagi del coronavirus. “Incompleixen la normativa i no respecten a la resta de locals”, critica González, sobre aquests empresaris que diu no estan filiats dins la PIMEM i a qui ella mateixa ha intentat convèncer per a què rectifiquessin la seva conducta.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La gota freda deixa importants inundacions al Port d’Alcúdia, Platges de Muro i Alcúdia

A Mallorca, l'112 ha actuat a 80 incidències durant el dia d'avui {rela}Incidències per les tempestes: torrents desbordats, inundacions, carreteres...

La història dels migrants que dormen dins cotxeres: “És lleig que ens tractin així. Hem pagat 1.000 euros per fugir d’Algèria en una pastera que feia aigües”

Tots han donat negatiu a les proves PCR. A dependències policials se'ls han pres les dades personals i s'han iniciat...