societat

La pressió hospitalària per Covid continua davallant a Balears

Els pacients ingressats a planta passen de 209 a 188 i l'ocupació a UCI és del 20,23% 


Balears ha registrat 212 noves contagis positius en les últimes 24 hores, 14 més que el dia anterior, la qual cosa situa la taxa de positivitat en un 4,66 per cent, segons les dades publicades per la Conselleria de Salut. Per illes, 151 proves positives corresponen a Mallorca, 14 a Menorca, 45 a Eivissa i dues a Formentera.

La xifra d’hospitalitzats continua davallant i es passa dels 209 pacients als 188 pacients ingressats a planta, mentre que la d’ingressats a UCI només baixa en un cas, fins a 69 pacients. Això implica un 20,23% d’ocupació COVID, la qual cosa es considera un risc alt.

Per illes, Mallorca té 139 pacients a planta i 59 a UCI; Menorca té quatre pacients a planta i dues a UCI; i Eivissa, 45 pacients a planta i vuit a UCI. A més, el servei d’Atenció Primària atén actualment 5.866 persones amb Covid a Balears. El Servei balear d’Epidemiologia no ha notificat aquest dissabte nous casos al Ministeri de Sanitat i, per tant, l’acumulat de contagis i defuncions s’actualitzarà dilluns que ve.

EVOLUCIÓ DE LES HOSPITALITZACIONS:

Dia 9 d’agost ha estat el dia que més llits ocupats a planta per Covid-19 hi ha hagut als hospitals. Eren 361, concretament. Més les 87 persones que es trobaven en estat greu per la infecció a les Unitats de Cures Intensives. Una xifra que arribà als 92 casos, 4 dies després. Però a partir d’aquí, a situació varia i millora a poc a poc. Fins al punt que, amb dues setmanes, s’han buidat més de 170 llits. Avui hi ha 188 malalts ingressats a planta i 69 a les UCIS.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Un home pateix una síncope en una carrera de muntanya Sa Talaia d’Alcúdia

L'evacuació s'ha hagut de fer amb un helicòpter de la Guàrdia Civil

Vols directes des de Menorca a Londres i a París aquest hivern finançats amb comàrqueting

Manca encara per definir quines aerolínies oferiran les rutes i amb quina freqüència

Científics i pescadors de Menorca investiguen com fer de la pesca de la llagosta un art més sostenible

Plantegen canvis en el material de les xarxes o en el temps de calada

La pressió humana sobre Menorca ha disminuït aquesta temporada, tot i la sensació de massificació

Segons els experts, hi ha hagut més turisme nacional i, en estades més curtes, i això ha fet que s'hagin...