X

La presumpta autora del crim de Manacor es nega a col·laborar amb la Policia

Katty Daniela roman als calabossos de la Policia Nacional de Manacor en espera de passar a disposició judicial durant les pròximes hores

10/07/2020

La presumpta autora del crim de Manacor es nega a col·laborar amb la Policia

La presumpta autora de l’apunyalament de la seva parella la nit de dimecres a Manacor s’ha negat a declarar davant els investigadors. Tampoc no ha volgut participar a la reconstrucció dels fets. Només en el moment de la seva detenció hauria confessat haver estat ella qui l’havia apunyalat. Roman als calabossos de la Policia Nacional de Manacor en espera de passar a disposició judicial durant les pròximes hores.

Katty Daniela, la dona de 31 anys detinguda per presumptament haver apunyalat la seva parella, Oscar Méndez de 33 anys, s’ha negat a declarar davant els investigadors i tampoc ha volgut participar en la reconstrucció dels fets. D’aquesta manera, fins a hores d’ara, els investigadors només han pogut parlar amb ella en el moment de la seva detenció, quan hauria reconegut haver estat ella l’autora de l’apunyalament, però també hauria afegit que ell l’hauria amenaçat prèviament.

Els fets tengueren lloc al carrer de Sant Joan Baptista de Manacor la nit de dimecres. Segons l’autòpsia, practicada ahir a l’Institut de Medicina Legal de Palma, a pesar dels problemes de manca de personal que pateixen, varen ser un total de 4 ganivetades, i n’Oscar hauria mort desagnat a les escales. Els fets haurien tengut lloc davant els 3 fills de Katty, un de 9 mesos que tenia en comú amb n’Oscar, i uns altres dos de 6 i 10 anys d’una anterior parella. El fill major seria qui hauria avisat la seva padrina dels fets, i aquesta hauria telefonat la policia.

Amics i familiars d’Óscar Méndez han creat un perfil a les xarxes socials on demanen justícia per a ell; suport a les autoritats equatorianes i espanyoles per repatriar el seu cos, i també aconseguir la custòdia del fill de 9 mesos que tenien en comú. La dona roman als calabossos de la Policia Nacional en espera de passar a disposició judicial el pròxim dissabte.

10/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT