meteorologia

La previsió de la setmana: Març comença amb niguls i pols

Les temperatures continuaran frenades, amb màximes d'uns 15ºC-17ºC


Per Dani Capó

El passat mes de febrer vàrem estar gairebé continuadament amb temperatures per damunt de la mitjana, amb una gran quantitat de dies radiants i amb molt poca precipitació. En certa manera, vàrem arribar a normalitzar un temps que no ho era.

Ara bé, març ha començat d’una manera ben diferent. És vera que no hem tengut precipitacions i tampoc n’esperam més enllà de quatre gotes, però sí que han arribat niguls més espessos, vent i més pols en suspensió.

De fet, la variabilitat marcarà aquesta setmana, i els niguls i la pols hi seran presents.

Aquest dimarts repetirem un dia gris, amb molt poques clarianes, sobretot restringides a Menorca. Tot i així, en els moments en què el cel s’obri una mica, hi trobarem una capa espessa d’arena en suspensió que filtrarà molt en sol, i no ens el deixarà veure de manera clara. El vent de llevant continuarà bufant moderat.

Dimecres encara tendrem niguls i pols, però en menor mesura, i per ventura ja no tendrem un cel tan tapat. Podem tornar a veure una mica més el sol. Això sí, les temperatures no pujaran. Continuaran frenades, amb màximes d’uns 15ºC-17ºC, enfora dels 20ºC que assolírem gran part de la setmana passada.

A partir de dijous, hi veim incertesa, però el més probable és que tenguem una mica de tot. Moments de sol, moments de niguls i, el cap de setmana, ja veurem si pot arribar a ploure una mica.

Com sempre, vos convidam a anar seguint-nos i n’anirem parlant.


Consulta aquí la previsió i el web del Temps

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Un ‘variat’ de temps

Durant la setmana tendrem cels ennigulats, vent, estonetes de sol i, inclús, gelades

Les gelades de primavera que han fet més mal al camp mallorquí

Les gelades fora de temps són un fet temut a la pagesia: "Gelades d’abril i maig, sa misèria mos duran"