Polèmica a la World Travel Market pels preus turístics d’Eivissa

meteorologia

La previsió del cap de setmana: sol i temperatures en ascens

L'ambient anticiclònic serà predominant a totes les Illes

Foto de José Martín en el Port de Pollença


Aquest cap de setmana es presenta amb un temps molt tranquil, lluny de la pols en suspensió, els niguls i tempestes seques de la setmana passada. L’ambient anticiclònic i les temperatures en progressiu ascens dominaran el panorama de les Balears aquests pròxims dies.

Dissabte 26

Cel poc ennigulat amb algunes pinzellades de niguls alts decoratives i qualque nigul baix sense grans desenvolupaments al migdia. Pel que fa a les temperatures al vespre, encara farà bon dormir, amb mínimes d’entre els 16 i 20 ºC. Les màximes s’enfilaran fins als 27 – 33ºC.

El vent bufarà entre gregal i llevant fluix, amb predominança de l’embat durant les hores centrals del dia. A la mar encara veurem alguns redols de maror a les bandes exposades al vent.

Diumenge 27

Per diumenge, un embossament d’aire fred es despenjarà cap al nord de la Península fent davallar els termòmetres a la meitat septentrional peninsular, mentre que aquí les temperatures encara es podran enfilar una mica més. Amb aquesta massa arribarà un front fred poc actiu que només ens farà arribar algunes pinzellades de niguls alts que, en qualque moment, poden enterbolir lleugerament el cel, preferentment al ponent de l’arxipèlag. A la resta, predomini del sol.

Les temperatures mínimes no canviaran gaire, mentre que les màximes poden pujar fins als 28 – 34 ºC. Sempre més frenades a les zones de costa. Vent fluix amb embat durant les hores centrals del dia. La situació marítima es mantendrà tranquil·la.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Submergits dins un episodi de calor extrema

Durant les properes 48 h les temperatures seran notícia, tant les diürnes com les nocturnes. Podrem respirar a partir de diumenge.

Les altes temperatures eleven a “extrem” el risc d’incendi a les Balears

Durant el dia d'avui, es registraran màximes de 40ºC a l'interior de Mallorca i de 37ºC a Menorca i Eivissa

Mallorca, en alerta taronja per altes temperatures

A zones com el Pla i el Raiguer es podria arribar als 38ºC. El conjunt de les Balears registraran fins diumenge la punta de calor més destacable de l'estiu