La primera victòria del Mallorca arriba a Balaídos

El conjunt de Javier Aguirre s'imposa al Celta a domicili gràcies a un gol de Muriqi al minut 86

16/09/2023

7

El Mallorca ja té la desitjada primera victòria de la temporada. El conjunt de Javier Aguirre s’ha imposat per 0-1 a Balaídos gràcies a un gol al minut 86 a Muriqi, que s’estrena com a golejador aquest curs i allarga la mala ratxa del Celta a casa.

Les dues primeres ocasions del partit han estat per al Mallorca i han estat molt clares. Passada en profunditat de Muriqi amb el cap per a Lato i el lateral valencià creua molt la pilota. La segona arriba a pilota aturada amb un còrner que bota Darder i Muriqi remata tot sol, però Iago Aspas treu la pilota damunt la línia de la poteria de Villar.
La recta final del primer temps ha estat protagonitzada pel Celta, però només amb una jugada destacable. El noruec Strand Larsen, d’esquena a la porteria, maniobra per desfer-se de Van der Heyden i el seu xut surt desviat.
Al segon temps, el Celta ha tengut moltes ocasions i ha convertit Rajkovic en el millor jugador dels d’Aguirre. Quan no era el porter serbi qui evitava el gol, era la fusta, com en una ocasió d’Starfelt. Al minut 69, marca Bamba per al Celta i Munuera el dona com a vàlid, però el VAR el rectifica perquè la pilota no entra del tot. I al minut 86, el Mallorca es posa per davant i ho fa, a més, per primera vegada en tota la temporada. Samu Costa posa la pilota dins l’àrea, Dani Rodríguez la pentina i Muriqi la fica dins la porteria. El pirata s’estrena, a la fi, com a golejador aquesta temporada i ho fa per donar-li els tres punts al conjunt vermell. Dissabte que ve, el Mallorca tornarà a jugar com a visitant al camp del Girona.