política

La prioritat del batle de Bunyola és aprovar un nou pla d’ordenació urbana

Andreu Bujosa és l'únic batle d'Esquerra Republicana a Mallorca


El batle de Bunyola, Andreu Bujosa, que governa amb el suport de la coalició SUMA, és l’únic batle d’Esquerra Republicana a Mallorca. Avui, en una entrevista a l’Informatiu d’IB3 Ràdio, ha afirmat que no se sent sol, tot i que és l’únic primer edil d’aquest partit a l’illa. Segons Bujosa la seva afiliació a Esquerra Oberta no afecta la relació amb els altres ciutadans ni amb la resta dels regidors del poble. “Crec que tenc una relació normal amb la resta d’institucions i amb els ciutadans”

El batle de Bunyola ha afirmat als micròfons d’IB3 Ràdio que un dels principals objectius d’aquesta legislatura és aconseguir l’aprovació del nou pla d’ordenació urbana. “Lo principal és actualitzar aquest pla, ja que el que s’està utilitzant és del 78 i està totalment desfasat”

Esperen aprovar-lo en un termini d’un any i mig per presentar-lo al Consell. Segons el Bujosa amb l’aprovació d’aquest pla territorial podran construir l’escola nova i solucionar els problemes d’estacionament. També ha confirmat que el problema d’abastiment d’aigua provocat per l’avaria d’una de les bombes ja està solucionat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Santiago assegura que el problema de l’explotació sexual de menors “està a tota Espanya” i rebutja dimitir

La presidenta Francina Armengol manté que l'executiu ha actuat des del primer minut per posar en coneixement de la Fiscalia...

L’Oficina Anticorrupció no durà a la Fiscalia el plus de 22.000 euros dels alts càrrecs del Govern

La tresorera de Cort inicia un contenciós amb Anticorrupció per no lliurar la documentació requerida