política

La prioritat del batle de Bunyola és aprovar un nou pla d’ordenació urbana

Andreu Bujosa és l'únic batle d'Esquerra Republicana a Mallorca


El batle de Bunyola, Andreu Bujosa, que governa amb el suport de la coalició SUMA, és l’únic batle d’Esquerra Republicana a Mallorca. Avui, en una entrevista a l’Informatiu d’IB3 Ràdio, ha afirmat que no se sent sol, tot i que és l’únic primer edil d’aquest partit a l’illa. Segons Bujosa la seva afiliació a Esquerra Oberta no afecta la relació amb els altres ciutadans ni amb la resta dels regidors del poble. “Crec que tenc una relació normal amb la resta d’institucions i amb els ciutadans”

El batle de Bunyola ha afirmat als micròfons d’IB3 Ràdio que un dels principals objectius d’aquesta legislatura és aconseguir l’aprovació del nou pla d’ordenació urbana. “Lo principal és actualitzar aquest pla, ja que el que s’està utilitzant és del 78 i està totalment desfasat”

Esperen aprovar-lo en un termini d’un any i mig per presentar-lo al Consell. Segons el Bujosa amb l’aprovació d’aquest pla territorial podran construir l’escola nova i solucionar els problemes d’estacionament. També ha confirmat que el problema d’abastiment d’aigua provocat per l’avaria d’una de les bombes ja està solucionat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

DIRECTE: IB3 notícies


més contingut relacionat

El Consell de Menorca rectifica i reconeix ara que algunes de les menors explotades sexualment estan tutelades

La consellera de Benestar Social, Bàrbara Torrent, manté que els protocols han funcionat i que s'ha actuat amb la màxima...

Tots els partits renoven el Pacte per la Inclusió Social de les Balears

Compromís polític de suport a la tasca de 27 entitats que lluiten i treballen contra la pobresa

El Govern cedirà sòl als promotors per dedicar-lo a lloguer social

El pla inclou la construcció de 505 nous habitatges de protecció oficial i la licitació de 71 més al llarg...

Medi Ambient demana a Madrid que s’eliminin les estructures rígides en zones protegides

El conseller, Miquel Mir, ha assenyalat que la persistència de fenòmens meteorològics com la tempesta Glòria obri el debat d'una...