X

La programació de vols amb Menorca supera ja la del 2019 en un 20 per cent

Aquest estiu, l'illa estarà connectada amb un total de 63 ciutats

29/01/2022

La programació de vols amb Menorca supera ja la del 2019 en un 20 per cent

Cristina Tomás

L’empresa d’anàlisi de dades massives, MÁBRIAN, preveu que Menorca tendrà enguany una bona temporada. En aquests moments, la programació de vols amb l’illa supera la del 2019 en un 20 per cent. Un increment, a més, que se concentra especialment al principi i el final de temporada.

Menorca, aquest estiu, estarà connectada amb un total de 63 ciutats de 12 països diferents, segons el darrer anàlisi de l’empresa Mabrian. En destaca l’evolució del mercat francès, amb molta demanda i un augment substancial de places aèries. En canvi, al Regne Unit, tot i que sembla que les aerolínies recuperaran el volum de places de 2019, la intensitat de demanda dels britànics no arriba a nivells d’abans de la pandèmia. Mentre que, en el cas alemany, aquest volum encara és un 30 per cent inferior que fa 3 anys. Pel que fa al turisme estatal, es manté la tendència a l’alça dels dos darrers estius.

Tot i que el principal atractiu turístic de Menorca continua sent el sol i platja, l’anàlisi de Mabrian indica qua guanyen protagonisme el sector cultural, gastronòmic i el de turisme actiu. Una previsió que també respon en aquest major interès per l’illa durant els mesos d’abril, maig i octubre.

29/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris