societat

La prohibició de fumar a l’espai públic és la mesura que més es debat

Entre les noves mesures també ha cridat l'atenció de la població la prohibició de menjar i beure a la via publica i al transport públic


Per saber com s’ha pres la població l’anunci de les noves restriccions que aquest divendres, previsiblement, entraran en vigor a les Balears hem visitat el carrer Blanquerna de Palma, que és ple de bars i terrasses.

Alguns dels entrevistats han dit: “Em sembla fatal perquè es pot respectar la distància de seguretat però si no es pot fumar en cap costat al final s’acabarà amb l’economia del país”; “Em sembla una ximpleria perquè tocant qualsevol cosa et pots contagiar”.

D’altres diuen que estan d’acord amb què es prohibeixi fumar a l’espai públic. “em pareix el correcte, i jo sóc fumadora, no estic contenta però és el que hi ha”; “Això ho haurien de fer sempre i que cadascú que fumi a casa seva”.

No és l’única prohibició que la presidenta del govern, Francina Armengol, ha anunciat. Entre les noves mesures també ha cridat l’atenció de la població la prohibició de menjar i beure a la via publica i al transport públic, com també la de l’ús obligatori de mascareta quan no es consumeixi a bars i restaurants, per exemple quan ja s’ha acabat de menjar i de beure.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Bussos del Club Nàutic Ciutadella inspeccionen el ‘Francisquita’, que naufragà fa set dècades a Punta Nati

Juntament amb el 'Malakoff' i el 'Santa Clara', un dels vaixells amb més història que romanen submergits en el litoral...

El Consell de Menorca manté la proposta d’amnistia per als hortals il·legals que superen els 90m2

L'Associació d'Hortals de Menorca demana que es paralitzin els més de mil expedients oberts a propietaris

Concentració a Palma contra la inhabilitació de Quim Torra

Una trentena de persones han mostrat el seu rebuig

Comencen les tasques d’excavació a la finca de Salma, al coll d’Artà

Les tasques, incloses dins el segon pla de fosses del Govern, s'allargaran fins aquest divendres