societat

La prohibició de fumar a l’espai públic és la mesura que més es debat

Entre les noves mesures també ha cridat l'atenció de la població la prohibició de menjar i beure a la via publica i al transport públic


Per saber com s’ha pres la població l’anunci de les noves restriccions que aquest divendres, previsiblement, entraran en vigor a les Balears hem visitat el carrer Blanquerna de Palma, que és ple de bars i terrasses.

Alguns dels entrevistats han dit: “Em sembla fatal perquè es pot respectar la distància de seguretat però si no es pot fumar en cap costat al final s’acabarà amb l’economia del país”; “Em sembla una ximpleria perquè tocant qualsevol cosa et pots contagiar”.

D’altres diuen que estan d’acord amb què es prohibeixi fumar a l’espai públic. “em pareix el correcte, i jo sóc fumadora, no estic contenta però és el que hi ha”; “Això ho haurien de fer sempre i que cadascú que fumi a casa seva”.

No és l’única prohibició que la presidenta del govern, Francina Armengol, ha anunciat. Entre les noves mesures també ha cridat l’atenció de la població la prohibició de menjar i beure a la via publica i al transport públic, com també la de l’ús obligatori de mascareta quan no es consumeixi a bars i restaurants, per exemple quan ja s’ha acabat de menjar i de beure.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Favàritx només és accessible des d’aquest dissabte en autobús

La decisió del Consell d'avançar en onze dies l'entrada en servei del transport públic ha provocat el caos circulatori a...

Les pluges més molestes, les de fang

Els negocis de rentar cotxes han tengut un bon dia

“Mou-te” una forma de fomentar el desenvolupament físic i social a la segona i tercera edat

Funciona a 15 municipis amb manco de 4.000 habitants a Mallorca

Els experts alerten als joves de no incórrer en conductes de risc per les festes “perdudes”

La pandèmia, segons projecte jove, ha repercutit en una reducció en el consum de drogues i alcohol