societat

La Protectora d’Animals de Maó exigeix una ubicació definitiva per a la nova canera

El Consell espera des de fa dos anys que l'ajuntament de Maó li cedeixi una parcel·la on construir les noves instal·lacions

La+Protectora+d%27Animals+de+Ma%C3%B3+exigeix+una+ubicaci%C3%B3+definitiva+per+a+la+nova+canera

Les deficiències de l’actual canera de Maó desespera la Protectora d’Animals, que exigeix millores des de fa molt de temps. El Consell espera des de fa dos anys que l’Ajuntament de Maó li cedeixi una parcel·la on construir les noves instal·lacions, però encara no hi ha ubicació definitiva.

Fa prop de 5 anys que la Protectora d’Animals de Maó reclama una nova canera per al municipi, i en fa 2 des que el Consell es va comprometre a construir-la, però encara no està garantida la seva ubicació.

Després d’estudiar durant anys la ubicació de la nova canera, sense èxit, l’Ajuntament torna a la idea inicial i proposa ubicar-la en una parcel·la municipal, propera a la rotonda de l’aeroport. Uns terrenys, però, que no disposen d’aigua i llum.

Els animals continuen a la canera actual, que disposa de moltes deficiències segons ha denunciat la Protectora d’Animals de Maó en moltes ocasions. La parcel·la actual té més de 4.000 metres quadrats, però a causa de la seva forma només se’n poden emprar 2.500.

De moment, només hi ha pressupost per la redacció del projecte de la nova canera, però no per a la seva construcció. Mentrestant, el Consell continua fent-hi inversions i de cara al 2020 destinaran 3.000 euros per a analitzar el risc d’inundacions. Gran part de les inversions que es fan són gràcies a herències de particulars. El 2014 varen rebre’n 75.000 euros i l’any que ve preveuen una donació de 30.000 euros més.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les embarcacions que fondegen a la Badia de Portmany es triplica des del mes de Juny

Actualment són més 150 embarcacions i moltes fondegen sobre una de les praderies de posidònia millor conservades de la zona.

Balanç del coronavirus a Balears: 264 nous casos (4.151 en total), 15 curats i cap nou mort

Aquesta setmana la detecció precoç ha permès identificar 19 brots nous, tots a Mallorca, amb 88 casos associats (50 amb...

Creix el consum de CBD a Menorca, un compòst derivat del cànnabis

Tot i que no té l'aval de la comunitat mèdica, l'ofereixen més de mitja dotzena d'estancs a Menorca

Una dona apunyala la seva parella a l’antiga presó de Palma

L'home va ser traslladat a Son Espases amb pronòstic greu