societat

La Protectora d’Animals de Maó exigeix una ubicació definitiva per a la nova canera

El Consell espera des de fa dos anys que l'ajuntament de Maó li cedeixi una parcel·la on construir les noves instal·lacions

La+Protectora+d%27Animals+de+Ma%C3%B3+exigeix+una+ubicaci%C3%B3+definitiva+per+a+la+nova+canera

Les deficiències de l’actual canera de Maó desespera la Protectora d’Animals, que exigeix millores des de fa molt de temps. El Consell espera des de fa dos anys que l’Ajuntament de Maó li cedeixi una parcel·la on construir les noves instal·lacions, però encara no hi ha ubicació definitiva.

Fa prop de 5 anys que la Protectora d’Animals de Maó reclama una nova canera per al municipi, i en fa 2 des que el Consell es va comprometre a construir-la, però encara no està garantida la seva ubicació.

Després d’estudiar durant anys la ubicació de la nova canera, sense èxit, l’Ajuntament torna a la idea inicial i proposa ubicar-la en una parcel·la municipal, propera a la rotonda de l’aeroport. Uns terrenys, però, que no disposen d’aigua i llum.

Els animals continuen a la canera actual, que disposa de moltes deficiències segons ha denunciat la Protectora d’Animals de Maó en moltes ocasions. La parcel·la actual té més de 4.000 metres quadrats, però a causa de la seva forma només se’n poden emprar 2.500.

De moment, només hi ha pressupost per la redacció del projecte de la nova canera, però no per a la seva construcció. Mentrestant, el Consell continua fent-hi inversions i de cara al 2020 destinaran 3.000 euros per a analitzar el risc d’inundacions. Gran part de les inversions que es fan són gràcies a herències de particulars. El 2014 varen rebre’n 75.000 euros i l’any que ve preveuen una donació de 30.000 euros més.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Les cases balears a l’exterior es tornen a reunir a Mallorca

Tot i que la llei marca que s'han de reunir anualment, no ho feien des de 2017 a l'Argentina

Les Festes Autogestionades de Sant Sebastià omplen de diversió la plaça Raimundo Clar

Deu entitats i col.lectius celebren diversos actes lúdics amb un caràcter social i ecologista

Vilafranca decreta tres dies de dol pel nin mort en l’incendi

El Servei d'Emergències 112 ha activat el dispositiu de psicòlegs per atendre els familiars del menor

L’ajuntament d’Andratx persegueix també les il·legalitats en sòl rústic

És el municipi número 28 dels 53 de l'illa que s'ha unit a l'Agència de Defensa del Territori de Mallorca