societat

La Protectora d’Animals de Maó exigeix una ubicació definitiva per a la nova canera

El Consell espera des de fa dos anys que l'ajuntament de Maó li cedeixi una parcel·la on construir les noves instal·lacions

La+Protectora+d%27Animals+de+Ma%C3%B3+exigeix+una+ubicaci%C3%B3+definitiva+per+a+la+nova+canera

Les deficiències de l’actual canera de Maó desespera la Protectora d’Animals, que exigeix millores des de fa molt de temps. El Consell espera des de fa dos anys que l’Ajuntament de Maó li cedeixi una parcel·la on construir les noves instal·lacions, però encara no hi ha ubicació definitiva.

Fa prop de 5 anys que la Protectora d’Animals de Maó reclama una nova canera per al municipi, i en fa 2 des que el Consell es va comprometre a construir-la, però encara no està garantida la seva ubicació.

Després d’estudiar durant anys la ubicació de la nova canera, sense èxit, l’Ajuntament torna a la idea inicial i proposa ubicar-la en una parcel·la municipal, propera a la rotonda de l’aeroport. Uns terrenys, però, que no disposen d’aigua i llum.

Els animals continuen a la canera actual, que disposa de moltes deficiències segons ha denunciat la Protectora d’Animals de Maó en moltes ocasions. La parcel·la actual té més de 4.000 metres quadrats, però a causa de la seva forma només se’n poden emprar 2.500.

De moment, només hi ha pressupost per la redacció del projecte de la nova canera, però no per a la seva construcció. Mentrestant, el Consell continua fent-hi inversions i de cara al 2020 destinaran 3.000 euros per a analitzar el risc d’inundacions. Gran part de les inversions que es fan són gràcies a herències de particulars. El 2014 varen rebre’n 75.000 euros i l’any que ve preveuen una donació de 30.000 euros més.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Lloseta recupera el rotllo de diumenge del Ram

És un producte típic de la Setmana Santa mallorquina

L’exèrcit de Terra continua les tasques de desinfecció a Eivissa

Els militars han desinfectat la residència de gent gran de Cas Serres i la seu del Consell d'Eivissa

Els voluntaris de Creu Roja augmenten les cridades per atendre els majors

Hi ha també una allau de voluntaris, tant personal com d'empreses, que hi volen col·laborar