X

La reforma dels balnearis d’Alcúdia podria començar els pròxims dies

El ple de l'Ajuntament ha aprovat una moció que agilitzarà la firma del contracte per iniciar-ne les obres

12/02/2024

Cati Alzamora

Reformar els sis balnearis de la platja del port d’Alcúdia costarà 4 milions d’euros. L’Ajuntament d’Alcúdia els pagarà amb el romanent de tresoreria municipal, que ja supera els 100 milions d’euros. El problema és que l’obra no té partida pressupostària assignada, perquè no s’han liquidat els comptes de l’any passat. El ple de l’Ajuntament ha aprovat avui dilluns, amb els vots de l’equip de govern, adjudicar el contracte sense crèdit, per agilitzar-ne la reforma i que els balnearis puguin obrir almanco mig estiu.

La batlessa d’Alcúdia, Fina Linares, ha explicat que, amb l’aprovació d’aquesta moció, s’agilitarà la firma del contracte, de tal manera que les obres podrien començar a finals d’aquesta setmana o la setmana que ve.

En la votació, els regidors de Podem i d’El Pi s’hi han abstingut, mentre que el PSIB-PSOE hi ha votat en contra. Bàrbara Rebassa, portaveu dels socialistes, ha argumentat que l’adjudicació d’un contracte sense partida pressupostària és nul·la de ple dret i contradiu la llei.

Les obres acumulen tres mesos de retard. Si tot va segons les previsions de l’equip de govern local, la reforma començarà a finals d’aquesta setmana o a principis de la següent.

12/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris