X

La renovació de la millora de la xarxa d’aigua de Cala Galdana es queda sense finançament

L'Ajuntament de Ferreries renuncia als diners del fons Next Generation per no poder complir amb el termini

03/04/2024

La renovació de la millora de la xarxa d’aigua de Cala Galdana es queda sense finançament

Cala Galdana haurà d’esperar per reparar la xarxa d’aigua. S’havia de finançar amb fons Next Generation, però l’Ajuntament de Ferreries no arriba als terminis establerts i ha hagut de retornar els diners.

La renovació de la xarxa d’aigua de Cala Galdana es queda sense finançament. L’Ajuntament de Ferreries ha renunciat als 350.000 euros dels fons Next Generation perquè les obres encara no han començat. Per tant, no arriba a temps per complir amb el conveni firmat amb el Consell de Menorca que n’assegurava el finançament i que va ser firmat fa un any. L’administració estava en espera de l’estudi de Sanitat Publica per firmar el projecte. Així i tot l’Ajuntament cercarà altres recursos per portar a terme una renovació molt necessària, però ja serà de cara al 2025.

El batle assegura que no han pogut arribar als terminis, perquè són un ajuntament petit i aquest any han hagut de gestionar les concessions de la platja i les obres d’urgència del passeig que es va veure malmès després d’un temporal.

03/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris