X

La renovada clínica Juaneda de Ciutadella s’inaugurarà la setmana de Nadal

Després de tres anys de reforma, la clínica obrirà les portes totalment actualitzada amb el doble de capacitat d'hospitalització i aparells de darrera generació

20/11/2022

La renovada clínica Juaneda de Ciutadella s’inaugurarà la setmana de Nadal

El Grup Juaneda encara la recta final abans d’obrir la nova clínica de Ciutadella. Pendent d’enllestir els darrers tràmits burocràtics i de completar la instal·lació d’equipaments, preveu inaugurar-la la setmana de Nadal.

El nou edifici es distribueix en dues plantes: la de baix acollirà consultes mèdiques i les urgències, que tindran una entrada per separat. També, l’hospital de dia, les sales de part i les àrees de quiròfan i de radiologia, en les quals s’hi ha fet una gran inversió en equips.

A la part superior hi ha la planta d’hospitalització que duplicarà la capacitat de l’antiga clínica amb 50 llits. I també, la Unitat de Cures Intensives amb aparells, també, completament nous i de darrera generació. La inversió per construir i equipar la nova clínica s’enfila als 20 milions d’euros i ha suposat no només una millora estètica, sinó també de qualitat.

L’execució del projecte que va començar el 2019 s’ha allargat més de tres anys, amb un d’aturada forçada a causa de la pandèmia.

20/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT