X

La rotació de la plantilla de la Policia Nacional a Eivissa és d’un 30% pels problemes per trobar habitatge

Estudien incentius perquè els funcionaris no rebutgin les places que s'ofereixen a l'illa

09/02/2024

Gemma Guasch

A Eivissa, s’incrementen els delictes informàtics, i els que eren més habituals, com els robatoris, han descendit. A més, durant tot l’any passat, hi va haver un total de dues mil detencions. Dades que s’han donat a conèixer aquest divendres a la junta local de seguretat.

A la trobada, s’ha abordat també la falta d’habitatge, que fa que els funcionaris de l’Estat rebutgin les places d’Eivissa. De fet, segons han destacat, la rotació de la plantilla de la Policia Nacional és del 30%. En aquest sentit, el delegat del Govern, Alfonso Rodríguez, ha assegurat que el plus d’insularitat que reclamen aquests professionals no és l’única mesura que s’ha de plantejar.

“Seria més eficaç fer aquestes places més atractives, complementant l’oferta amb habitatge, o que sigui una destinació preferent que possibiliti aconseguir ascensos, per exemple, perquè s’acumulin més punts durant els anys que han treballat a Eivissa o Formentera”, ha explicat.

El batle d’Eivissa, Rafa Triguero, ha assegurat que l’Ajuntament posarà a disposició d’aquest cos un total de nou habitatges més a sa Penya en els pròxims mesos.

09/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris