X

La sala petita del recent estrenat Teatre Principal d’Inca, clausurada temporalment per un problema tècnic en les cadires

Des de la Direcció del teatre han explicat que l'anomalia es va detectar divendres durant una sessió de cinema

29/11/2021

La sala petita del recent estrenat Teatre Principal d’Inca, clausurada temporalment per un problema tècnic en les cadires

No fa ni quinze dies que es va estrenar el Teatre Principal d’Inca, i un problema tècnic amb els seients per al públic ha obligat a deixar d’emprar la sala petita.

La Direcció del teatre ha explicat que l’anomalia es va detectar divendres durant una sessió de cinema. Les cadires són retràctils i alguns sistemes de subjecció dels seients varen cedir. Amb tot, aclareixen, en cap moment es va posar en risc la seguretat del públic. “La gent va seure i va sentir un parell de cracs. Es vera que algunes butaques varen quedar consentides, però no estan desfermades ni rompudes. Vàrem acabar la sessió normalment i després vàrem avisar als arquitectes, encarregats de l’obra, perquè les vinguessin a veure. Però no hi ha cap cadira rompuda, cap ni una”, explica el director Biel Amer.

De moment, les cadires no es tornaran a emprar fins que l’empresa que les va instal·lar les revisi. Això ha obligat a suspendre l’obra de teatre ‘Serendipitat’ de Josué Guasch, que s’havia de representar aquest dissabte passat, i que s’ha reprogramat per al 19 de desembre a la sala gran.

29/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris